Oplad en elbil hjemme – Montering af biloplader elbil

Oplad elbil hjemme – Montering af biloplader elbil

Det skal være ukompliceret, sikkert og bekvemt at oplade sin elbil hjemme! Vi hjælper dig med at installere en ladestation hjemme, det vil med garanti gøre din hverdag nemmere!

Find den rigtige el ladeboks til din bil

Hvert eventyr starter med en fuldt opladet elbil
Oplad bilen hurtigt og nemt hjemme. Vi tilbyder ladekasser af den bedste kvalitet til opladning af biler i hjemmet med installation til en fast pris. Vores nøglefærdige installationer omfatter:

  • Installation af ladestation og tilslutning til kraftværk
  • Opladningstest
  • Rengøring af stedet
  • Alle installationer af en ladeboks udføres af certificerede installatører.
 

Vi leverer hurtigt og effektivt med autorisation. 

Oplad elbil hjemme – Montering af biloplader elbil

Hvis du har forberedt og tjekket betingelser og behov, er det næste trin ganske enkelt, men der er stadig nogle ting, du skal huske på. Som køber af elydelser er du forpligtet til at kontrollere, at det firma, du lejer til elinstallationen, kan udføre arbejdet. Vi er autoriseret under cvr 40323279, da vi er en del af Norh. 

Montering af biloplader elbil er et elinstallatør og autorisationskrævende arbejde, der skal udføres af et autoriseret elinstallationsfirma. 

Produkt og firmaet når du vil oplad din elbil hjemme – Montering af biloplader elbil

Kontroller også, at der er CE -mærkning, og at ladeudstyret har svenske betjenings- og sikkerhedsinstruktioner. Hvis det mangler, er udstyret ikke beregnet til brug i Danmark. Personen, der udfører et elektrisk installationsarbejde, skal sikre, at den del af anlægget, der er omfattet af arbejdet, er forsynet med dokumentation i overensstemmelse med loven, hvilket betyder, at du muligvis skal skrive i aftalen, hvilken yderligere dokumentation der forventes, såsom sikkerheds- og betjeningsinstruktioner og instruktioner om, hvordan du vedligeholder ladepunktet.

Inden anlægget med eloplader til elbil hjemme tages i brug

Som ejer af et elektrisk system er du ansvarlig for at sikre, at det er sikkert. Inden dit ladepunkt tages i brug, er det derfor vigtigt, at det afsluttede elektriske installationsarbejde kontrolleres af det elektriske installationsfirma, så alt er sikkert. Vi anbefaler, at du som forbruger anmoder om, at inspektionen dokumenteres og indgår i den anden dokumentation, som elinstallationsfirmaet skal give dig.

Ulovligt elektrisk installationsarbejde

Det er strafbart at udføre elektriske installationsarbejder uden at være autoriseret til arbejdet eller uden at være omfattet af et el-inspektionsfirmas egenkontrolprogram. Sådanne ulovlige elektriske installationsarbejder falder ind under offentlig retsforfølgning og efterforskes af politiet. Det er din pligt som anlægsejer at kontrollere, at den person, der udfører elinstallationsarbejde på anlægget, er i Sikkerhedsstyrelsens register over elektriske installationsvirksomheder.

 

DEL:
Frederiksbergs Elektriker

Frederiksbergs Elektriker

Elektriker på Frederiksbergs som tilbyder alt af el - Jeg har stor erfaring med elinstallationer til både boliger og erhverv. Kør gerne ud og fejlsøger på ødelagte elinstallationer mv. som elektriker døgnvagt Frederiksberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende Indlæg

Montering af ekstra stikkontakt

Montering af ekstra stikkontakt

Frederiksbergs Elektriker og vores besætning henvender sig til en lang række elektrikerydelse med det eneste mål at imødekomme vores kunders

Montering af ekstra stikkontakt

Montering af ekstra stikkontakt

Frederiksbergs Elektriker og vores besætning henvender sig til en lang række elektrikerydelse med det eneste mål at imødekomme vores kunders

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.