Montering af ventilation til lejligheder og huse

Hos Frederiksbergs Elektriker kan du få montering af ventilation til lejligheder og huse til en fast lav pris. Kontakt os og få hurtig service og montering af ventilation til din lejlighed eller dit hus på Frederiksberg eller i København. 

Læs om pris på montering af ventilation til lejligheder og huse her

Frisk indeluft er vigtig for vores sundhed. Her kan du læse hvilke ventilation systemer der findes, og hvad du selv kan gøre for at få god ventilation og god luft.

Luften i et hus eller i en lejlighed skal hele tiden udskiftes. Ventilationsanlægget skal tilføre tilstrækkelig mængde udeluft og fjerne forurenende stoffer og sundhedsfarlige stoffer. Ventilationen skal også være med til at sikre, at forureningen ikke spredes fra mindre rene rum til rene rum, fx fra køkken og toilet til soveværelse og stue.

For godt indeklima har du brug for:

-Korrekt valgt og korrekt designet ventilationssystem
-Gennemtænkt valg af byggematerialer
-Fugtsikker konstruktion.

Udeluftstrømmen skal svare til mindst 0,35 liter pr. sekund og kvadratmeter boligareal. Det er tilladt at reducere udeluftstrømmen til minimum 0,10 liter pr. sekund og kvadratmeter boligareal, når ingen er hjemme, for at spare energi.

Luften i boligen må ikke forårsage ubehagelige lugte eller negative helbredspåvirkninger. For at opnå dette kræves nogle gange en højere udeluftstrøm end det tilladte minimum.

Dårlig ventilation påvirker helbredet

Ventilationssystemer skal passes og vedligeholdes for fortsat at give god indeluft. Til sidst kan der ellers være problemer med fugt og skimmelsvamp i huset. Så kan du lide af helbredsproblemer.

Skimmelsvamp på væg og loft på badeværelset og kondens på indersiden af ​​soveværelsesvinduer er tegn på, at ventilationen ikke virker eller er utilstrækkelig.

Et dårligt indemiljø skyldes som regel sundhedsfarlige stoffer, der kan afgives fra byggematerialer, skimmelsvamp og luftforurening. Høj luftfugtighed i bygningen og i indeluften er også en medvirkende faktor.

Ejeren er ansvarlig for vedligeholdelsen af ventilation og ret ventilation montering

Bygningens ejer er ansvarlig for, at ventilationsanlægget fungerer som det skal, og at drifts- og vedligeholdelsesvejledninger er let tilgængelige. Du, der ejer en bygning, har nogle gange brug for at hyre en virksomhed, der har de rette kompetencer. Du kan f.eks. hyre os til ventilation montering til hjælp med ventilation i lejlighed eller huse på Frederiksberg eller i København. 

Bor du i en lejet lejlighed, skal udlejer sørge for ventilationsanlægget. I en ejerlejlighed er det foreningens bestyrelse, der står for vedligeholdelsen af ​​ventilationsanlægget.

Ejeren skal kontrollere ventilationen regelmæssigt

Der skal foretages en indledende kontrol i alle nybyggede huse og af alle nyinstallerede anlæg. Derefter skal der regelmæssigt kontrolleres efter intervaller fastsat for forskellige bygningskategorier og typer af ventilationsanlæg. Det er bygningsejers ansvar at sørge for, at ventilation kontrol gennemføres, og at eventuelle mangler udbedres. Ældre et- og to-bolighuse med naturlig ventilation eller fraluftventilation uden varmegenvinding er dog undtaget fra kontrol.

Tjek selv din ventilation – Eller brug Frederiksbergs Elektriker i hele København

Du kan selv gøre flere ting for at sikre, at ventilationen i dit hjem fungerer godt. Vent venligst ud, så du får frisk luft ind i boligen. Hold indblæsningsventilerne åbne, så luften føles frisk. Rengør udblæsningsåbningerne for støv og partikler udefra. Rengør også filteret i køkkenemhætten, det bliver nemt tilstoppet af mad. Læs venligst vores tips til god ventilation.

Har du mekanisk indblæsning og udsugning med blæsere, kan der være en omskifter, hvor du kan skifte mellem sommer- og vinterdrift i aggregatet. Der skal så være betjenings- og plejeanvisninger. Mangler du det og bor i en lejet lejlighed, kan du spørge værten, hvordan det skal gøres.

Forskellige ventilationssystemer montering

De fleste etageejendomme og enfamiliehuse har et af følgende ventilationssystemer:

-Mekanisk til- og fraluftanlæg med varmegenvinding
-Mekanisk udsugningsluftanlæg med varmegenvinding, 
-Naturlig Ventilation der ikke er blæserdrevet, primært i ældre enfamiliehuse og i etageejendomme opført før 1976.

Risiko for manglende ventilation og forkert montering af ventilation

Der kan også opstå problemer, hvis man reducerer ventilationen i boliger om natten, hvor behovet for luftudskiftning er størst, eller om sommeren for at spare energi. Reduktion af luftstrømmene kan kun ske, når beboerne ikke er hjemme. Reduktionen må ikke føre til øget fugt eller forårsage skader på bygningen.

Ventilation, der fører til for stort undertryk i hjemmet, er en sikkerhedsrisikok hvis det begynder at brænde. Det kan dels medføre, at brandcelleafgrænsninger ikke fungerer efter hensigten, dels kan ældre, børn eller syge personer have svært ved at evakuere bygningen i tide, fordi døre i flugtveje bliver for tunge at åbne. Forkert eller dårlig ventilation, kan også lede til fugt og skimmel. Lej affugter hvis skader allarede er sket. 

Frederiksbergs Elektriker tilbyder også udlejning af affugtere sammen med vores partnere. 

Montering af ventilation til lejligheder og huse pris

Hvis du står og skal bestille montering af ventilation til lejligheder og huse funderer du selvfølgelig hvad det koster.

Vi tilbyder monter af ventilation til priser fra 8600kr eksklusive moms. Ved et rums ventilation montering i København og på Frederiksberg.

Pris for montering af større ventilationsanlæg indhentes via vores formular her på vores hjemmeside. 

DEL:
Elektriker

Elektriker

Elektriker på Frederiksbergs som tilbyder alt af el - Jeg har stor erfaring med elinstallationer til både boliger og erhverv. Kør gerne ud og fejlsøger på ødelagte elinstallationer mv. som elektriker døgnvagt Frederiksberg

En reaktion

  1. Hej, jeg søger en elektriker til montering af ventilation på Frederiksberg, nær Vesterbro. Det er kun et enkelt værelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende Indlæg

Montering af ekstra stikkontakt

Montering af ekstra stikkontakt

Frederiksbergs Elektriker og vores besætning henvender sig til en lang række elektrikerydelse med det eneste mål at imødekomme vores kunders

Montering af ekstra stikkontakt

Montering af ekstra stikkontakt

Frederiksbergs Elektriker og vores besætning henvender sig til en lang række elektrikerydelse med det eneste mål at imødekomme vores kunders

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.